dancing lady
Powered by Convictions, Managed with Love

Belfius Asset Management

Onze fondsen

Altijd meer voor uw Love. Een krachtig engagement dat u gerust letterlijk kan nemen. Elke dag weer beantwoorden we uw vertrouwen met doorgedreven expertise en professionaliteit op het vlak van vermogens- en portefeuillebeheer. Inderdaad, voor uw vermogen is enkel het beste goed genoeg.

Powered by Convictions

Belfius Asset Management, dat zijn 70 Belgische experts dicht bij u, hier in België. Niet in Parijs of Londen, maar in uw directe nabijheid. Specialisten die uw omgeving en de Belgische markt door en door kennen.

In een permanente wisselwerking met internationale experts van wereldniveau, zoals Candriam en BlackRock. Partnerships die niet alleen onze manier van denken verrijken, maar ook onze blik verruimen. Performant teamwerk dat aan de oorsprong ligt van onze ‘Inspired by Convictions’.

Die Convictions vormen de leidraad voor het portefeuillebeheer en de fondsen van onze klanten. Net als voor het beheer van onze balans van 150 miljard euro, die van Belfius een van de meest gezonde financiële instellingen maakt.

Bovendien zijn we ervan overtuigd dat het integreren van duurzaamheidsprincipes in onze beleggingsoplossingen niet alleen bijdraagt aan een betere wereld, maar ook aan solide langetermijnrendementen voor onze klanten.

Want in het complexe en uitdagende domein van asset management is het essentieel om sterke en relevante Convictions te hebben. Een transparante visie in een voor onze klanten duidelijke taal die onze waarden en rendementsdoelstellingen weerspiegelt.

De Convictions zijn de rode draad om altijd beter te presteren. Het mag duidelijk zijn: we houden niet van de middelmaat, we houden van uitmuntendheid.

Managed with Love

Wat maakt Belfius Asset Management nu echt uniek? Onze oprechte interesse in u en uw gezin. Door naar u te luisteren, met u mee te denken en persoonlijk aan uw zijde te staan.

Het resultaat? Begeleiding op uw maat, in tegenstelling tot gestandaardiseerde oplossingen.

Een benadering met een luisterend oor die rekening houdt met uw doelstellingen en beleggingsvoorkeuren.

Een illustratie van onze warme bedrijfscultuur die ons drijft om het beste voor u te willen.

Een performante combinatie

Door lokale en internationale expertise af te stemmen op wat u verlangt, spoort Belfius Asset Management helemaal met uw verwachtingen. Uw wensen zijn onze prioriteit. Precies dát is voor ons altijd meer doen voor uw Love!

 
 

Wat bieden we u?

Individueel vermogensbeheer

We staan in voor discretionair vermogensbeheer en beleggingsadvies voor Private & Wealth Management-klanten van Belfius Bank.

Fondsenbeheer

We beheren beleggingsfondsen, zowel ICBE’s (Instellingen voor Collectieve Belegging in Effecten) en AICB’s (Alternatieve Instellingen voor Collectieve Belegging).

Fondsenselectie

We selecteren de best presterende derdenfondsen, Exchange Traded Funds (ETF’s) en externe beheerders voor onze stakeholders binnen de Belfius-groep.

 
 

Werken bij Belfius Asset Management

Een job in een uitdagende sector die nooit verveelt?

Bekijk onze vacatures